Introduction

Operations manager tankterminal

In wat voor bedrijf kom je terecht?

Hou je van een open cultuur, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit?

Dan ben jij misschien wel dé ideale collega, die onze klant zoekt om hun jong en dynamisch team te versterken. Onze klant is een sterk groeiend tankopslagbedrijf in een internationale omgeving en is o.a. actief in de haven van Gent & Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in de opslag van liquide goederen en logistieke afhandeling voor derden.

Om het day-to-day operationeel management van de terminal in Antwerpen waar te nemen, zoeken ze een OPERATIONS MANAGER.

Function

Jouw functie

Als operations manager ben je verantwoordelijk over 4 ploegen. Deze ploegen staan dagelijks in voor het laden en lossen van schepen met liquide producten en voor andere werkopdrachten, zoals het veilig in- of uitdienststellen van installaties, operationele werkvergunningen, housekeeping, etc. hen correct opvolgen, coachen en bijsturen is jouw hoofdactiviteit.

Je werkt nauw samen met de terminal manager, de planners, de fieldsupervisor, de quantity controller en de administratief bediende op deze terminal. Aangezien zij een belangrijke en onmisbare schakel vormen in onze logistieke (en administratieve) flow is het dus van groot belang om op een fijne manier met hen samen te werken en elke dag het beste in hen naar boven te halen. Ook met de maintenance supervisor vorm je een belangrijke tandem. Hij dient immers het preventief en curatief onderhoud af te stemmen met operations.

Als operations manager speel je een belangrijke rol in het bepalen van opleidingsnoden in je team en het evalueren & opvolgen van je medewerkers. Bovendien vereist deze functie dat je de werkinstructies up-to-date houdt en de operators op de hoogte brengt van nieuwe of aangepaste instructies.

Je maakt gebruik van Rimses als tool voor het aanmaken en opvolgen van de werktaken, checklijsten, alsook voor de input van storingen, e.d.

Ten allen tijde is één van je grootste drijfveren dat je medewerkers in een veilige werkomgeving kunnen opereren en na hun werkdag gezond & wel naar huis kunnen.

Je wordt dagelijks gecoacht door de Terminal Manager en rapporteert ook aan hem.

Requirements

Jouw kwaliteiten

  • Een hogere opleiding in technische of maritieme wetenschappen;

  • Minstens 5 jaar ervaring in de sector of alleszins in de opslag van vloeibare producten;

  • Kennis van SEVESO- wetgeving en handig met ERP- systemen (Rockwell, Siemens,Rimses);

  • Een stevige portie natuurlijk leiderschap waarbij je de klemtoon legt op het positief coachen en bijsturen van je team;

  • Je vindt het evident om te participeren in de wachtdienst op deze terminal;

  • Geavanceerde MS Office kennis en vloeiend gesproken/geschreven Engels;

  • Stressbestendig, zelfstandig, dynamisch en betrouwbaar.

Offer

Het aanbod

Vanaf je eerste dag word je omringd door gepassioneerde collega’s, die graag hun kennis en ervaring met je delen. Door het dynamische karakter van onze onderneming en een brede waaier aan opdrachten houden we je fris en word je voortdurend uitgedaagd.

Je kreeg een mooi loonpakket, met heel wat extralegale voordelen (bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering,…)

Apply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu