Introduction

Over TG Packaging


TG Packaging is een sterk groeiende KMO gespecialiseerd in het uitdenken, ontwikkelen en reviseren van hoogtechnologische verpakkingsmachines.

Kwaliteit, innovatie en doorgedreven automatisatie staan hierbij centraal. De machines van TG Packaging vormen een essentieel onderdeel voor grootschalige productielijnen binnen o.a. de voedingsindustrie (bijv. verpakkingen voor koekjes, vlees, snoep, groenten/fruit, etc.).

Met de bouw van een tweede, splinternieuwe productiehal is TG Packaging klaar voor de volgende groeispurt. In dat kader zijn zij op zoek naar een ervaren Marketing Manager die zijn/haar steentje wil bijdragen om die ambitie te realiseren.

Organization

Function

Functiebeschrijving

De Marketing Manager zal – in nauwe samenwerking met de afdeling Sales – het marketingbeleid van A tot Z uitstippelen en implementeren.

Het betreft een nieuwe functie binnen TG Packaging, waarbij je van scratch in zal staan voor de invulling ervan. Het takenpakket zal ondermeer bestaan uit volgende zaken:

  • Het verzorgen van “Digital Marketing” en “Content Creation” (website, bedrijfspresentatie, opzetten/onderhouden van campagnes op sociale media, etc.)
  • Het grafisch ontwerpen van brochures, leaflets, etc.
  • Het beheren van video- en fotomateriaal, incl. foto’s/video’s (laten) maken van recente projecten ter ondersteuning van de marketingactiviteiten/sales
  • Het bieden van Sales support via Microsoft Dynamics
  • Het uitwerken van een marketingbeleid en -strategie
  • Het organiseren van beurzen

Requirements

Profiel

Je hebt zin om je stempel te drukken binnen TG Packaging, bent een creatieve zelfstarter met veel verantwoordelijkheidszin en positief ingesteld.

Je kan terugvallen op enkele jaren relevante ervaring in een marketingrol, aangevuld met minimaal een relevante bacheloropleiding. Technische kennis en/of aanleg is een groot pluspunt.

Je kan een website eigenhandig beheren, bent vertrouwd met grafische programma’s zoals Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro (i.e. Adobe Cloud) en hebt kennis van Microsoft 365 en Microsoft Dynamics

Daarnaast spreek je vlot Nederlands en Engels. Duits/Frans en eventuele andere talen zijn een plus.

Offer

Aanbod

Je komt terecht in een zeer gedreven, tof team waarbinnen je jezelf volledig zal kunnen ontplooien. Door de vlakke organisatiestructuur en snelle besluitvorming zal je een wezenlijke impact kunnen maken op de verdere ontwikkeling van de organisatie.

In ruil voor jouw bijdrage biedt TG Packaging een meer dan concurrentieel loonpakket, bestaande uit mooi brutomaandsalaris aangevuld met extralegale voorwaarden zoals een bedrijfswagen (en tankkaart), een GSM (incl. abonnement), een DKV hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, een netto-vergoeding voor dagen gespendeerd in het buitenland, etc.

Je kan bovendien te allen tijde jouw gedachten verzetten in de volledig uitgeruste bedrijfsfitness voorzien van alle toestellen.

Apply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu