Introduction

Over TG Packaging

TG Packaging is een sterk groeiende KMO gespecialiseerd in het uitdenken, ontwikkelen en reviseren van hoogtechnologische verpakkingsmachines.

Kwaliteit, innovatie en doorgedreven automatisatie staan hierbij centraal. De machines van TG Packaging vormen een essentieel onderdeel voor grootschalige productielijnen binnen o.a. de voedingsindustrie (bijv. verpakkingen voor koekjes, vlees, snoep, groenten/fruit, etc.).

Met de bouw van een tweede, splinternieuwe productiehal is TG Packaging klaar voor de volgende groeispurt. In dat kader zijn zij op zoek naar een ervaren Sales Support Engineer die zijn/haar steentje wil bijdragen om die ambitie te realiseren.

Organization

Function

Functiebeschrijving

De Sales Support Engineer maakt deel uit van de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het commercieel ondersteunen van de afdeling, werkt met de vertegenwoordigers in tandem en ziet erop toe dat alles netjes gelogd wordt in de relevante systemen.

Het takenpakket zal ondermeer bestaan uit volgende zaken:

  • Je consolideert de (technische) feedback van jouw interne collega’s en werkt op basis daarvan een offerte uit voor de klant.
  • Je volgt commerciële dossiers van A tot Z op. Je onderhoudt eerstelijnscontacten met (potentiële) klanten, maar communiceert ook met leveranciers (bijv. afstemmen van levertermijnen, updaten van prijslijsten, etc.).
  • Je structureert en onderhoudt het CRM-systeem (Microsoft Dynamics) en Intranet (Microsoft Sharepoint).

Requirements

Profiel

Je bent een jong, enthousiast persoon die mee wil bouwen aan de toekomst van TG Packaging en de ambitie heeft om door te groeien binnen TG Packaging.


Je combineert een commerciële flair met technische affiniteit en kennis. Door jouw proactiviteit beantwoord je vragen vooraleer de klant ze zelf stelt. Je deinst er niet voor terug om de telefoon op te nemen en tracht intern en extern alles in goede banen te leiden.

Je kan terugblikken op enkele jaren relevante ervaring in een Sales Support functie, idealiter aangevuld met een relevante bacheloropleiding elekromechanica (of een andere technische achtergrond).

Je bent behendig met het Microsoft Office pakket (Word, Powerpoint, Excel), Microsoft 365 en Microsoft Dynamics.

Daarnaast spreek je vlot Nederlands en Engels. Duits/Frans en eventuele andere talen zijn mooi meegenomen.

Offer

Aanbod

Je komt terecht in een zeer gedreven, tof team waarbinnen je jezelf volledig zal kunnen ontplooien. Door de vlakke organisatiestructuur en snelle besluitvorming zal je een wezenlijke impact kunnen maken op de verdere ontwikkeling van de organisatie.

In ruil voor jouw bijdrage biedt TG Packaging een meer dan concurrentieel loonpakket, bestaande uit mooi brutomaandsalaris aangevuld met extralegale voorwaarden zoals een bedrijfswagen (en tankkaart), een GSM (incl. abonnement), een DKV hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, een netto-vergoeding voor dagen gespendeerd in het buitenland, etc.

Je kan bovendien te allen tijde jouw gedachten verzetten in de volledig uitgeruste bedrijfsfitness voorzien van alle toestellen.

Apply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu